Birkengold - Austria

Brich gold Gmbh – este o companie austriaca specializata in productia produselor pe baza xilitolului premium. Produsul de referinta al companiei, Birkengold® Xylitol este un indulcitor natural, popular in Scandinavia inca din anii 1970 datorita numeroaselor sale proprietati. El este produs in mod traditional din coaja de mesteacan si de fag iar varianta ecologica – nou introdusa in portofoliul companiei si denumita Birkengold® Bio Xylitol, – din fermentarea porumbului organic.
Acum, prin noi ca și Agenți Oficiali, marca Birkengold® are onoarea de a fi la dispozitia Familiei Dumneavoastra si in Romania!
Pentru a va oferi cea mai buna calitate, va furnizam zaharul de mesteacan de la singurul producator care utilizeaza exclusiv coaja de mesteacan si de fag pentru productie. Acestea provin din copaci din culturi lemnoase de foioase austriece si finlandeze, din agricultură durabilă. Coaja este secundara, produsa in urma prelucrarii lemnului, astfel incat nici un copac nu este taiat anume pentru producerea de Xilitol Gold. Astfel, va garantam un xilitol european de cea mai inaltă calitate fara continut de Organisme Modificate Genetic.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Cosul meu