MALNUTRITIE, CASEXIE, SARCOPENIE

MALNUTRITIE, CASEXIE, SARCOPENIE

Produse specifice sustinerii pacientului cu cancer si a terapiei oncologice. 
Un exemplu tipic si cel mai inovativ ca si formula este preparatul TAVARLIN® Keto-Drink
La baza produselor TAVARLIN stau cele mai actuale cunostiinte stiintifice legate de biologia moleculara a cancerelor si rasfrangerea acestora asupra metabolismului celulei neoplazice si a pacientului astfel incat sa se poata face totul pentru a asigura o sustinere optima si consolidarea pe cale nutritionala a efectelor terapiilor oncologice standard, in scopul cresterii sperantei de vindecare si de supravietuire a bolnavilor oncologici! 
Astfel, Keto-Drink este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale – managementului dietetic al malnutritiei indusa de cancer si in special a casexiei neoplazice. Continutul special in anumite grasimi si cel minimal in carbohidrati califica produsul ca fiind destinat unei nutritii ketogenice. Poate fi utilizat ca alimentatie exclusiva. Gust neutru. Fara Zahar, Gluten, Soia, Proteine de Lapte si Lactoza.Imbogatita cu Lactat, Trigliceride cu Lant Mediu (MCT), Tocotrienol, Carnitina, Vitamina D3 si K2. Sursa de proteine vegetale si fibre alimentare. Bogat in acizi grasi esentiali Omega 3.
 
“…
Sunt cel putin 12 -14 ani de cand ne intrebam si propunem astfel de schimbari. La multi dintre noi, cei care venim din cercetarea dietetica, ne par a fi foarte oportune!
In ciuda multor observatii individuale, a unor studii facute mai ales in medii academice si de praxis medical, CONCEPTUL DE SUSTINERE DIETETICA si NUTRITIONALA SPECIALA PE TERMEN LUNG A PACIENTULUI ONCOLOGIC pare inca foarte greu de digerat atat de catre multi dintre profesionistii din domeniul sanatatii, care se ocupa de ingrijirea pacientilor neoplazici cat si de catre marile multinationale pharma.
Dar lucrurile au inceput sa se schimbe!”
© Dietetica si Nutritie Integrativa „Dr. Albu”. Lucrarea DIRECTIILE PROTOCOLULUI DE INTERVENTIE NUTRITIONALA MULTIMODALA LA PACIENTII ONCOLOGICI CONSILIATI IN CENTRELE NOASTRE – Congresul International “Nutritia – Medicina Viitorului” – NMFIC – Cluj 2019.
 

Afișez toate cele 5 rezultate

©2020 Naturomedica. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.