SCHNITZER® - Germania

SCHNITZER® - Germania

Schnitzer este o companie de dimensiune medie, aflata in continua crestere inca de la sfarsitul anilor ’60, atunci cand a fost fondata de dr. Schnitzer. Cu o filosofie corporatista tradițională, Schnitzer nu este doar un pionier in sectorul alimentar ci si moraritul cerealelor, productia desfasurandusi-o in facilitati ultra-moderne aflate in sud-vestul Germaniei.
De jumatate de secol, compania se ocupa de alimentatia sanatoasa care are in centru granele. Datorita faptului ca aici se acorda un inalt de apreciere iscusintei in ale brutariei, multi maiestrii brutari din intreaga lumea au lucrat sau lucreaza pentru productia Schnitzer.Datorita experientei accumulate in aceasta ramura, ne bucuram de increderea clientilor, furnizorilor și partenerilor nostri de afaceri. Prin permanenta dezvoltare inovatoare oferim produse alimentare organice sanatoase pentru acei clienti care privesc cu atentie catre garantiile date de produsele aflate la cel mai inalt grad de calitate ecologica. Totodata, compania se concentreaza mai ales asupra clientilor cu cerinte special, afectate de intolerante alimentare si de aceea linia noastra de produse gluten-free include numeroase preparate lipsite certificate de lactoza, de soia, de nuci, de oua si de drojdie. La noi, productia alimentelor este supusa unor cerinte stricte si controale riguroase regulate, astfel incat clientii nostri sa poata avea oricand, toata incredere in calitatea promisa.
Produsele noastre sunt imbunatatite in permanenta si sunt dezvoltate produse noi atat pentru persoanele cu nevoi medicale speciale cat si pentru cei care iubesc alimentele sanatoase, de mare calitate.

Afișez 1–20 din 31 de rezultate

©2020 Naturomedica. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
× WhatsApp

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.