Catalysis s.l. - SpaniaLaboratorios Catalysis S.L, sunt o companie privată și independentă – aflată la adăpost de ingerințele și interesele financiare ale multinaționalelor farmaceutice – care își îndreaptă eforturile în direcția CERCETARII STIINTIFICE și în cea a dezvoltării de produse revoluționare în zona DIETETICII și cea a DERMATO -COSMETICII. Produsele lor sunt apreciate de către medicii avangardiști din mai mult de 70 de țări!
Aceste produse – cu prețul unor costuri de producție mari – sunt fără efecte secundare negative și au la bază construcției lor ultimele descoperiri asupra efectelor benefice pe care le aduc ANTIOXIDAN√à≈°II asupra producerii excesive de SPECII REACTIVE DE OXIGEN (RADICALI LIBERI) în organism.
Fabricate în laboratoare echipate cu tehnologiile cele mai avansate, produsele Catalysis sunt supuse tuturor rigurozităților cerute de normativele europene din domeniu.
Din Departamentul de Cercetare al Catalysis (condus de Prof. Eduardo Sanz Navares – Biologie Moleculară – care provine din colectivul profesorului Alfred Gilman, distins cu Premiul Nobel pentru Medicina în 1994) face parte și principalul specialist român în Nutriție Ortomoleculară, Dr. Albu Horațiu – Președinte al Societății Române de Medicină Ortomoleculară. Dealtfel, Dr. Albu este și proprietarul CATALYSIS srl, reprezentanța din România a Laboratorios Catalysis s.l, – Madrid.

Afișez 1 - 16 din 43 de rezultate

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Cosul meu