Rabenhorst - Sucuri Lista A - Germania


HAUS RABENHORST
 
Scurtă prezentare a METODEI DE PRODUC√Ö¬¢IE și de îMBUTELIERE
 
„Vom merge oricât de departe pentru a obține cea mai înaltă calitate a unui Suc“

Fructele, legumele și ierburile aromatice atent selecționate, funcție de criterii foarte stricte, sosesc în Germania (uneori chiar pe calea aerului). în laboratoare performante aflate în mănoasa Vale a Rinului, unde se află sediul nostru, verificăm calitatea organică a fiecărui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decât cele aflate acum în vigoare în Germania. Apoi are loc sortarea manuală urmată de prelucrare numai prin procedeul PRESĂRII MECANICE LA RECE.

Datorită ultra-tehnologiilor folosite, acțiunea căldurii, luminii precum și a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Păstrarea nealterată a calităților organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) și micronutriționale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenți și alte substanțe farmacologic și nutrițional active) este primordială și de aceea s-a investit într-o linie de îmbuteliere unică la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Această instalație folosește anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale conținutului de suc și cu o compoziție specială ce conferă greutatea crescută și protecția anti-UV). Aceste sticle, sunt încălzite la aproximativ 90º C înaintea îmbutelierii. Sucurile, încălzite și ele pentru foarte scurt timp ( 10 – 20 sec la 80 – 90º C în funcție de compoziția micronutrițională a fructelor / legumelor),  sunt transferate sub vid în sticlele încinse apoi se aplică un anume tip de capac. în final, întregul ansamblu este supus unei răciri relativ bruște (ce are loc în 90 – 120 secunde) până la 15- 20º C. Acest proces de răcire forțată se obține cu ajutorul unui aerosol de apă rece (4 – 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinți. Astfel, prin gradientul de contracția dintre sticlă, capac și suc (contracție mai mare a sucului fierbinte, față de aceea a tipului special de sticlă și de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezervă pentru mult timp, intacte, calitățile organoleptice și micronutriționale mai sus amintite.
Mai mult, datorită compoziției și greutății sticlei precum și a construcției speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scară redusă și în frigiderul clientului, atunci când Dânsul va pune la păstrat un suc deja început.

Afișez 1 - 16 din 22 de rezultate

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Cosul meu