Transport gratuit pentru comenzi peste 199 RON.
Profită de produsele aflate la promoție.
Consultanții Dr. Albu.
Siropul de Agave are un Indice Glicemic Scazut (I.G. 15 – 21) realizand o Incarcatura Glicemica / Sarcina Glicemica de 10 ori mai mica decat glucoza si de 7 ori mai mica decat zaharul si mierea. Siropul de agava este varianta cea mai buna de indulcitor caloric pentru mentinerea cat mai constanta a curbelor glicemice. Siropurile de Agave cu indicatia dietetica Low Glycemic Index au Indicele Glicemic chiar mai scazut (I.G. 15 – 18) decat media Siropurilor normale de agava. Odata cu avantul luat de tendinta scaderii indicelui glicemic al alimentatiei pentru controlul mai bun al obezitatii, diabetului zaharat si sindromului metabolic, spaniolii de la laboratoarele dietetice Almond s.l, au pus la punct si o pulbere de sirop de agava care se preteaza exceptional si la copt. Astfel, nimeni nu va mai fi vaduvit de dreptul de a mai gusta si cateo prajitura sau placinta mica” – Dr.Albu Horatiu 2012