Profilul companiei

Dr. Albu Selections® – singua marca inregistrata din România care oferã o gamã completã de produse de cea mai înaltă calitate destinate exclusiv Stilului de Viață Sănătos și Alimentației Dietetice. Produsele noastre (alimente funcționale, bio și dietetice, preparate nutriționale de uz profesional ortomolecular, produse topice igieno-cosmetice și dermato-cosmetice antiaging High Class) sunt însoțite – întotdeauna pentru cei interesați – și de consilierea specialã în vederea utilizãrii lor. Suntem primii din România care, în contextul promovării Stilului de Viață Sănătos și Alimentației Dietetice, abordãm inclusiv piața farmaceuticã și lumea medicalã. De altfel, din ultima și provenim!

 

Misiunea nostrã

Sã asigurãm clienților noștri finali cele mai pertinente informații și cele mai bune produse existente actualmente la nivel mondial astfel încât – cu costuri financiare și de timp cât mai accesibile – sã își atingã dezideratul propus: ABORDAREA UNUI REGIM ALIMENTAR ȘI A UNUI STIL DE VIAȚĂ CÂT MAI SĂNĂTOS SAU CÎT MAI POTRIVIT AFECȚIUNII DE CARE SUFERĂ!

În cei 13 ani de la înființarea primei companii din grupul nostru, am contribuit hotãrâtor la promovarea și dezvoltarea Regimurilor Igieno-dietetice Speciale si de Nutriție Ortomolecularã (atât în rândul medicilor cât și al pacienților), a Alimentației Bio și Dietetice de înaltã calitate, a Nutriției Moleculare si Ortomoleculare.

 

Valorile noastre

Grupul a conținut câteva companii create între 2002 și 2010 și este – în exclusivitate – o afacere de familie. Niciuna dintre companii nu are vreun acționar din exterior! Acum, cele cateva companii au confluate intr-una singura A&A Naturomedica Bio dietetic Group Srl.

Capitalul este în exclusivitate propriu, iar aportul de finanțare prin credite bancare în vederea desfãșurãrii afacerilor este practic inexistent.

La originea succesului nostru stau: înalta profesionalitate și expertiza în domeniu a staff-ului, ordinea, disciplina și conduita ireproșabilã a tuturor angajaților și colaboratorilor (atent selecționați) dublate – lucrul cel mai important – de cea mai riguros posibilă selecție a furnizorilor. In selecția acestora din urma, principalul parametru luat in considerare este CALITATEA CEA MAI ÎNALTĂ A PRODUSELOR.

 

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Cosul meu